İçeriğe geç

Bosch Servisi Nedir

Bosch servis ücreti ne kadar?

Ücretsiz arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Bosch çamaşır makineniz için yerinde servis: Teknik servisimiz arızalı çamaşır makinenizi bulunduğunuz yerde teşhis edecektir. Arızayı 50 TL karşılığında teşhis ettirebilirsiniz. Sorununuz garanti kapsamında değilse, servis ücreti ödemeniz gerekecektir. 50 TL.

Bosch car servisi nelere bakar?

Karlı ve soğuk havalarda güvenli sürüş için soğuk havalar gelmeden aracınızın bakımını Bosch Car Service’lerde yaptırın, kışa hazır olun. Elektronik arıza tespiti. … Akü akü kontrolü … Klima. Klima servisi. … Motor servisi. … Fren servisi. … Aydınlatma sistemleri. … Araç bakım ve onarım servisi. … Lastik servisi.

Bosch yetkili servis nasıl açılır?

Büyük ev aletleriniz için Bosch Çağrı Merkezi’ni 444 6 333 numaralı telefondan arayabilir veya aşağıdaki butonu kullanarak çevrimiçi servis kaydı oluşturabilirsiniz. Küçük ev aletleriniz için Bosch Çağrı Merkezi’ni 444 6 333 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Bosch car servis ne iş yapar?

Hedef Türkiye’de 380 servise ulaşmak. Şirket 100 yıldır dünyanın dört bir yanındaki müşterilerine yüksek kalitede, güvenilir ve şeffaf hizmet sağlıyor. Bosch Car Service, 100. yılında 150 ülkede 15.000’den fazla araç tamir ve bakım servisiyle dünyanın en büyük marka bağımsız araç servis ağı olarak faaliyet gösteriyor.

Servis ücreti ne oluyor?

Biletleme hizmet bedeli veya daha yaygın olarak bilinen adıyla biletleme hizmet bedeli, havayolu biletinin satın alındığı kanala bağlı olarak değişen bir hizmet bedeli türüdür. Çevrimiçi, mobil uygulamalar, çağrı merkezleri ve satış ofisleri aracılığıyla satın alınan biletlere göre belirlenen hizmet bedeli, bilet satışı sırasında tahsil edilir.

Bosch araç servisi garantiden çıkar mı?

Aracınızın bakımını bir Bosch Car Service merkezinde yaptırmaya karar verirseniz, tüm Bosch Car Service bakım paketlerinde ülke çapındaki garantiden de yararlanırsınız. Bu, üretici garantisine ek bir garantidir.

Bosch oto servis mi yetkili servis mi?

Bosch Car Service, tüm araç marka ve modelleri için kapsamlı servis sunan dünyanın en büyük bağımsız otomotiv servis ağıdır.

Bosch car service orjinal mi?

Bosch Car Service olarak aracınızın değerini korumak ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşmamak için sadece orijinal parça veya orijinal ekipman üreticisi kalitesinde yedek parça kullanıyoruz.

Bosch kombi bakım ücreti ne kadar?

Bosch kombi bakım ücreti 950 TL! Bosch kombi bakımı yaptırmak için en yakın yetkili servislerden Bosch yetkili servis numarası ve bilgilerini alabilirsiniz. Dilerseniz 444 2474 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’ni arayabilir, sizi en yakın yetkili servise yönlendirebiliriz.

Yetkili servise para verilir mi?

Bu süre genellikle 20 İŞ GÜNÜ olarak belirlenir. Yetkili servis tüketiciye ürünün tamir edilemeyeceğini bildirirse aşağıdaki haklarınızı kullanabilirsiniz. Tüketici ürünün iadesini talep edebilir. Tüketici kusura uygun bir iade talep edebilir.

Bosch hangi ülkenin malı?

Stuttgart, AlmanyaBosch / Kuruluş

Bosch garanti süresi ne kadar?

Standart garanti süresinde sektör lideri Çoğu Bosch Güvenlik ve Emniyet ürünü, garantiyi iki yıla kadar uzatma seçeneğiyle üç veya beş yıllık üretici garantisiyle gelir. Tüm sabit optik kameralarımızın ve aksiyon kameralarımızın sabit parçaları için yeni standart garanti süresi beş yıldır.

Bosch car servis hangi yağ kullanıyor?

Türkiye’nin ilk ve tek bitkisel bazlı motor yağı Castrol MAGNATEC BIO-SYNTHETIC, Türkiye’de ilk kez Bosch Car Service noktalarında tüketicilere ulaşacak.

Araç yetkili servis ne iş yapar?

Yetkili Servisler Bu, aracınızı orijinal parçalar kullanarak onarmak ve performansını korumak anlamına gelir. Üretici teknisyenleri: Yetkili servislerde çalışan teknisyenler, aracın markası ve modeli için özel olarak eğitilir ve sertifikalandırılır. Bu, onlara markanın uzmanlığı ve özellikleri hakkında daha iyi bir anlayış sağlar.

Bosch ne iş yapar?

Türkiye’nin önde gelen teknoloji ve servis sağlayıcılarından biri olan Bosch Türkiye, mobilite, endüstriyel teknolojiler, dayanıklı tüketim malları, enerji ve bina teknolojileri sektörlerinde faaliyet gösteren beş ayrı şirketten oluşuyor: Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş.

2024 kombi servis ücreti ne kadar?

Kombi ve soğutucunun bakım maliyeti ne kadardır?

Bosch kombi bakım ücreti ne kadar?

Bosch kombi bakım ücreti 950 TL! Bosch kombi bakımı yaptırmak için en yakın yetkili servislerden Bosch yetkili servis numarası ve bilgilerini alabilirsiniz. Dilerseniz 444 2474 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’ni arayabilir, sizi en yakın yetkili servise yönlendirebiliriz.

Yetkili teknik servis ücret alır mı?

Tüketicinin, Kanunun 11 inci maddesinde sayılan seçimlik haklarından ücretsiz onarım hakkını seçmesi halinde satıcı; işçilik masrafı, değiştirilen parça bedeli veya başka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin malı onarmak veya onarmak zorundadır.

Bosch kurulum ücretli mi?

Kusursuz bir kurulum için lütfen cihazla birlikte verilen veya çevrimiçi olarak temin edilebilen kullanım kılavuzuna bakın. Kurulum çalışmaları yetkili servislerimiz aracılığıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir