İçeriğe geç

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Nasıl Ulaşabilirim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hangi durumlarda aranır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çağrı merkezlerinin şiddete karşı Alo 183 ihbar hattı aracılığıyla aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarına yönelik hizmet çağrıları değerlendirilerek danışmanlık hizmeti veriliyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına nasıl ulaşabilirim?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı – Alo 183.

Aile Bakanlığına şikayet nasıl yapılır?

Bakan Selçuk: “ALO 183 Whatsapp İhbar Hattı vatandaşlarımızın hizmetinde” Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bakanlık bünyesinde hizmet veren çağrı merkezlerinden biri olan ALO 183 Sosyal Destek Hattı’nın bundan sonra Whatsapp uygulaması üzerinden de hizmet vereceğini duyurdu.

183 kimin numarası?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şiddetle Mücadele Hattı (Alo 183) Bu hizmeti kullanabilmeniz için aşağıda listelenen kimlik doğrulama yöntemlerinden size uygun olanı kullanarak sisteme giriş yapmanız gerekmektedir.

Alo 184 ne anlama gelir?

Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi Sağlık hizmetlerine ilişkin soru ve öneriler Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi ALO 184’te değerlendirilmektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı nelerle ilgilenir?

Bakanlık, ailenin bütünlüğünü korumak ve parçalanmış ailelerin üyelerine destek sağlamak için çeşitli sosyal hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler, savunmasız çocukların, kadınların, engellilerin ve yaşlıların belirlenmesi, bakımı ve rehabilitasyonu ile bu hizmetleri sağlamak için kuruluşların kurulmasını içerir.

Alo 144 ne işe yarar?

Alo 144, sağlık acil durumlarına hızlı müdahaleyi mümkün kılmak için tasarlanmıştır.

144 numara kime ait?

Alo 144 Sosyal Yardım Hattı hafta içi her gün 08:00’den itibaren hizmet vermektedir. Hafta sonu, resmi tatiller ve resmi tatiller hariçtir.

Aile ve sosyal hizmetler hangi bakanlığa bağlıdır?

(e) Şube/Birim: Şube Müdürlüğü kadrosu bulunan illerde Şube Müdürlüğünü, bulunmayan illerde ise kurulacak birimi, (f) Taşra Teşkilatı: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünü ve bağlı kuruluşları,

Alo 181 ne işe yarar?

Hafta içi her gün 08:00 – 18:00 saatleri arasında Alo 181 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Operatörler yardımıyla tapu müdürlüklerindeki işlemleriniz için randevu alabilir, tapu ve kadastro ile ilgili konularda bilgi alabilir, görüş, öneri ve isteklerinizi kurumumuza iletebilirsiniz.

Şikayet etmek için nereyi aramak lazım?

Bakanlığımız bünyesinde kurulan “Alo 175 Tüketici Danışma Hattı”, tüketicilerimizin sorunlarına çözüm sunulduğu ve tüketici uyuşmazlıklarının çözümü için başvurmaları gereken ilgili mercilere yönlendirildiği bir “çağrı merkezi” görevi görmektedir.

184 nereye şikayet edilir?

Alo 184 Sağlık Bakanlığı, hastane ve doktor şikayeti!

172 telefon numarası nedir?

“Vatandaşlarımıza daha etkin hizmet verebilmek ve erişilebilirliğimizi artırmak için 172 Alo Meteoroloji Çağrı Merkezi’ni kuruyoruz. Bu sayede üretilen hizmet ve ürünler vatandaşlarımızın hizmetine 7/24 açık olacak.”

169 neyin numarası?

Önemli telefon numaralarıYangın ihbarı110Alo GürültüAlo Postası169Telefon-Tel bilgisi118Psikolojik krizler hakkında bilgiAlo Turizm bilgisi170Kadınlar ve sosyal hizmetlerPosta kodu bilgisi119Sağlık bilgisi20 satır daha

154 neyin numarası?

NotrufnummernNotfallkontaktnummernRettungsdienst (Alo Ambulance)112Verkehrsnotfall154Gendarmerie-Notfall156Stromausfall18618 weitere Leitungen

Sosyal hizmetler ne ile ilgilenir?

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın amacı, bakıma ve yardıma muhtaç kişilerin yaşadığı veya barındırıldığı bölgelerde çalışacak meslek elemanlarını yetiştirmektir.

Sosyal hizmetlere isimsiz ihbar nasıl yapılır?

Bildirim ve şikâyet taleplerinizi adınızı belirtmeden Alo-170 telefon numarasını arayarak veya dilekçe ile iş yerinizin işlem gördüğü Sosyal Güvenlik Merkezine başvurarak iletebilirsiniz.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ne yapar?

Aile bütünlüğünü korumak ve parçalanmış ailelerin korunmaya, yardıma ve bakıma muhtaç fertlerine ve çocuklarına her türlü maddi, manevi ve sosyal desteği sağlamak; bu amaçla gerekli planlamaları yapmak ve eğitim faaliyetlerinde bulunmak.

Alo 144 Sosyal Yardım Hattı Ne İş Yapar?

Özellikle işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız, tüm mobil operatörlerden ad-soyad, TC kimlik numarası ve taleplerini içeren bir mesaj yazarak 144 nolu numaraya iletebilmektedir. Talepler ilgili personel tarafından değerlendirilerek telefon veya SMS yoluyla vatandaşlara bilgi iletilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir